Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Poiminnat 2021

Keramiikan aarrearkusta poimitut uutuudet, klassikot ja inspiroivat laatat.

Poiminnat 2021 on intohimoprojekti, johon valikoidaan rakkaudella tuotteita – laattauutuuksia ja klassikoita, joihin kiteytyy jotakin olennaista tästä ajasta. Tuotteita, joiden toivomme herättävän tunteita ja ajatuksia. Niitä ei tarvitse ottaa kirjaimellisesti, vaan ne voivat olla lähtökohtia omille materiaalivalinnoillesi. Toivottavasti saat Poiminnoista uusia ajatuksia, iloa ja sytykkeitä suunnitteluun!

Poiminnat 2021 on mielikuvitusmatka, jonka kohtaukset syntyivät haaveista, toiveista ja kaipuusta toisten ihmisten luo, aikaan kun maailma on taas avoin ja mahdollisuuksia täynnä. Lähde seikkailemaan esitteen sivuille, anna värien, ilon ja rohkeuden johdattaa sinut omien poimintojesi äärelle. Ihanaa mielikuvitusmatkaa tämän vuoden Poimintojen pariin!

Lataa Poiminnat 2021
Selaa tuotteita Laattapankissa

Koti.

"Kuuletteko minua? Mitä nyt, katkesiko yhteys? Päivä 103 sirkuksessa. Olen sen juurileiväntuoksuinen, etäkokouksissa takelteleva tirehtööri.  Koko maailmankaikkeus on kutistunut keittiööni. Iltaisin, kun suljen silmäni, näen vielä unia.
Silloin olen joku muu, jossain toisessa elämässä." #peopleathome

#Poiminnat2021 - esitteen selailuun

 

Perjantailounas.

Kyyhkynkoipi on niin mehukasta, että sitä roiskahtaa silkkipaidalle. Olen taas ravintolassa. Mitä kuuluu, muruset? On ollut niin ikävä, että en pysty lopettamaan koskettelua! Otetaanhan perjantain kunniaksi lasilliset viiniä, tai kaksi. Tämä ilta päättyy tanssilattialle, haluan syleillä jokaista vastaantulijaa. #tgif 
#Poiminnat2021 - esitteen selailuun

 

Onsen.

Paljastan ihon, lämpö ja hiljaisuus. En kaipaa muuta. Tästä luksuksesta olen haaveillut kauan. Olen niin täydellisen rento, että kujemieli iskee.
Taidan laulaa lurauttaa ”Day O!” korkealta ja kovaa. Voiko hypätä pommilla paljuun? Kylpyseurani mulkaisee, kuin olisi kuullut ajatukseni. #zen

#Poiminnat2021 - esitteen selailuun


Lentokenttä.

Mallorca.. Madrid.. Madagascar.. Mumbai.. Maarianhamina… minne olen matkalla? Onko laukussani passi, mikä on rokotusten laita? En oikeastaan tiedä, miksi olen täällä – kenellä on ikävä aikaisia aamulentoja ja lentokenttäkokouksia. Tämän on pakko olla unta, onneksi muistin laittaa housut jalkaan.
#Poiminnat2021 - esitteen selailuun

 

Hotelli.


Kuumuudessa paahtuvan kaupungin läpi tunkee rytmi, sen kupliva ilo tarttuu. Haluan kurottaa kohti ja antautua viettelykselle.
Täällä tanssin yksin, yks-a-kaks – ei haittaa, vaikka askeleet menevät solmuun. Saakohan huonepalvelusta tilattua yhden sambashakerin?
#Poiminnat2021 - esitteen selailuun

 

Ennustaja.

”Katsopas, kultaseni, sinun onnenkivesi on marmori. Se tuo elämääsi valtavat määrät onnea ja inspiraatiota.
Kanna sitä varoen, sillä maailmankaikkeudessa virtaa nyt voimakkaita muutoksen energioita. Näetkö paljon värikkäitä unia? Niin, aivan – se on merkki siitä, että parempia aikoja on luvassa.”

#Poiminnat2021 - esitteen selailuun

Lataa Poiminnat 2021 esite klikkaamalla tästä – esitteen kuvia klikkaamalla pääset katsomaan lisätietoja tuotteesta. Poiminnat jatkuu esitteen lisäksi showroomeissamme sekä somessa, seuraa meitä Instagramissa @abllaatat #poiminnat2021.

Tämän vuoden julkaisun, eli Poiminnat 2021 -esitteen kannen ja teemojen taidekuvat on tehnyt kuvataiteilija Anna-Stiina Korhonen.