Keräilylista

Poiminnat 2021

Keramiikan aarrearkusta poimitut uutuudet, klassikot ja inspiroivat laatat – Poiminnat 2021 on intohimoprojekti, johon valikoidaan rakkaudella tuotteita, joihin kiteytyy jotakin olennaista tästä ajasta. Tuotteita, joiden toivomme herättävän tunteita ja ajatuksia. Niitä ei tarvitse ottaa kirjaimellisesti, vaan ne voivat olla lähtökohtia omille materiaalivalinnoillesi. Toivottavasti saat Poiminnoista uusia ajatuksia, iloa ja sytykkeitä suunnitteluun!

Poiminnat 2021 on mielikuvitusmatka, jonka kohtaukset syntyivät haaveista, toiveista ja kaipuusta toisten ihmisten luo, aikaan kun maailma on taas avoin ja mahdollisuuksia täynnä. Lähde seikkailemaan esitteen sivuille, anna värien, ilon ja rohkeuden johdattaa sinut omien poimintojesi äärelle. 

Tämän vuoden Poiminnat-esitteen kannen ja teemojen taidekuvat on tehnyt kuvataiteilija Anna-Stiina Korhonen.

Ihanaa mielikuvitusmatkaa tämän vuoden Poimintojen pariin! Anna värien, ilon ja rohkeuden johdattaa sinut omien poimintojesi äärelle. Poiminnat jalkautuu esitteen lisäksi showroomeihin keväällä 2021 sekä jatkaa tarinaa somessa, seuraa meitä Instagramissa @abllaatat #poiminnat2021.

Poiminnat 2021 - mielikuvitusmatkalla

Kuuletteko minua? Mitä nyt, katkesiko yhteys? ... 

Kyyhkynkoipi on niin mehukasta, että sitä roiskahtaa silkkipaidalle. Olen taas ravintolassa. Mitä kuuluu, muruset? On ollut niin ikävä, että en pysty lopettamaan koskettelua! Otetaanhan perjantain kunniaksi lasilliset viiniä, tai kaksi. Tämä ilta päättyy tanssilattialle, haluan syleillä jokaista vastaantulijaa. #tgif

Paljastan ihon, lämpö ja hiljaisuus. En kaipaa muuta. Tästä luksuksesta olen haaveillut kauan. Olen niin täydellisen rento, että kujemieli iskee. Taidan laulaa lurauttaa ”Day O!” korkealta ja kovaa. Voiko hypätä pommilla paljuun? Kylpyseurani mulkaisee, kuin olisi kuullut ajatukseni. #zen

Mallorca.. Madrid.. Madagascar.. Mumbai.. Maarianhamina… minne olen matkalla? Onko laukussani passi, mikä on rokotusten laita? En oikeastaan tiedä, miksi olen täällä – kenellä on ikävä aikaisia aamulentoja ja lentokenttäkokouksia. Tämän on pakko olla unta, onneksi muistin laittaa housut jalkaan.
Kuumuudessa paahtuvan kaupungin läpi tunkee rytmi, sen kupliva ilo tarttuu. Haluan kurottaa kohti ja antautua viettelykselle. Täällä tanssin yksin, yks-a-kaks – ei haittaa, vaikka askeleet menevät solmuun. Saakohan huonepalvelusta tilattua yhden sambashakerin?
”Katsopas, kultaseni, sinun onnenkivesi on marmori. Se tuo elämääsi valtavat määrät onnea ja inspiraatiota. Kanna sitä varoen, sillä maailmankaikkeudessa virtaa nyt voimakkaita muutoksen energioita. Näetkö paljon värikkäitä unia? Niin, aivan – se on merkki siitä, että parempia aikoja on luvassa.”