Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Värillä on väliä

20.06.2016

Hehkuvaa tai herkkää, retroa tai raikkaan modernia. Uudet värilliset ja kuviolliset laatat houkuttelevat entistä rohkeampiin sisustusratkaisuihin. Voimakkaita värejä uskalletaan nyt käyttää isoillakin pinnoilla, eikä tummiakaan värejä karsasteta. Neutraalien ratkaisujen sijaan yhä useampi haluaa sisustaa ennen kaikkea itselleen. Värejä ei enää pelätä. 

Suurten, värillisten pintojen lisäksi sisustuksissa on alettu kokeilla erikokoisten ja -väristen laattojen yhdistelemistä, sekä saumojen korostamista eri sävyillä. Myös viitteitä 60-luvun värimaailmasta on nähtävissä – jopa sinapinkeltainen on taas suosittu.

Sininen toimii aina

Sininen on perinteisesti ollut suomalaisten suosima sävy sisustuksessa. Mutta sävyissä on eroja. Siinä missä vaaleammat sävyt kuten turkoosi ja laventelin sininen ovat kestosuosikkeja, etenkin tänä vuonna on alettu käyttää myös tummempia sävyjä, kuten koboltinsinisistä. 

Cifre Montblanc Blue 20x50. Varastotuote.

FAP Sole -sarja. Tilaustuote. Kuvassa väri Azzurro.

Fap Frame sky 30,5x56. Tilaustuote.

Tummempaa ikivihreää

Vihreät laatat kasvattavat koko ajan suosiotaan.  Vaalean minttu ja jade sopivat vaaleisiin tiloihin ja ne on helppo yhdistää erilaisiin puunsävyihin. Rohkeampi voi valita myös tummemman vihreän, jolla luodaan arvokas ja ryhdikäs ilme tilaan. 

Caesar Trace Mint Deco 30x30 ja 60x60. Tilaustuote.

Equipe In-metro -sarja. Tilaustuote. Kuvassa väri Victorian Green.

Marrakechia ja maaseuturomantiikkaa

Marokkolais- ja countryhenkisiä kuviolaattoja on yhdistetty jo pitkään vaaleiden tai muuten neutraalien pintojen kanssa, piristysläiskänä. Etenkin pienissä tiloissa, kuten eteisen tai wc:n lattioilla tai keittiöiden välitiloissa ne toimivat tehokkaasti, tarjoten värien lisäksi ripauksen vanhaa aikaa ja eksotiikkaa. Kuviolaatat sopivat myös kokonaisiin seinäpintoihin, kun halutaan näyttävä ja elävä tila.

Equipe country patchwork 13,2x13,2. Varastotuote.

Cifre Bulevar -sarja. Varastotuote. Kuvassa väri Deco Warm.  

Leikkisää ja näyttävää

Chroma Plural -sarja edustaa uudenlaista ajattelua väreillä sisustamisesta. Julkisissa kohteissa paljon käytetty sarja on laadukas ja tarjoaa lisäksi lukuisia eri värejä, kokoja ja pintoja.

Agrob Buchtal Chroma "Origami in Ceramic" Arkkitehti Sarah Morris

Graafista ja kolmiulotteista

Kolmiulotteiset värilaatat ovat rohkean valinta. Niistä voi halutessaan rakentaa hienoja ja näyttävän graafisia kokonaisuuksia, joissa sekä muodot että upeat värit säväyttävät. 

Agrob Buchtal Craft 6,2*25. Tilaustuote. Kuvassa väri Olive Green.

Mutina Rombini 40x40, 27,5x25,7 ja 31,3x3,5x2,2. Tilaustuote.