Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Kevätsiivous: Tuhansia neliöitä laattaa alennuksessa – alkaen 0,50e/m2!

20.04.2020

Varastolla on nyt suuri kevätsiivous ja päätimme pistää yli 9000 m2 laattaa tarjoukseen. Outlet-laatat alkaen 0,50 € / m2. Nappaa omasi nopeasti.

Häämöttääkö putkiremontti? Remontoitko? Rakennatko uutta? Tartu keväiseen tarjoukseen, tuhansia neliömetrejä laattoja etsii uutta kotia. Laattaerät vaihtelevat muutamista neliöistä satoihin, joten jos olet kiinnostunut jostain laatasta, ole nopea: Klikkaa tästä ja selaa tarjousvalikoimaa

Haluatko ehdotuksen? 
Kerro meille millaista laattaa etsit, ja me etsimme sen sinulle puolestasi.

Yhteystiedot: ABL-Laatat myymälä Helsingissä Kirkonkyläntie 103 on avoinna arkisin 8-17. Palvelemme myös puhelimitse: myymälä puh. (09) 350 87090, sähköpostitse sekä videoneuvotteluna. Laatat voi hakea varastoltamme arkisin 8-17. Noudatamme ajankohtaisimpia ohjeistuksia, jotta takaamme turvallisen asioinnin kaikille.

Laatat ja mosaiikit 50 sentillä

Törkeän edullista! Tarjoamme osan laatoista jopa 0,50 € neliöhintaan, löydät tästä muutaman noston 50 sentin hintaluokasta.

Tarjouslaatat alkaen 0,5€/neliö!

Kuvan tuotteet: Form Wave Black, Concept Grey, Savunsininen lasilaatta(0,50 €/arkki),Color II Beige, White Line White aaltopinta, Glass Opalo, Color I Light Blue. Huomoithan, että tuotteita on vain rajallinen määrä. Voit tarkistaa tuotteiden saatavuuden meiltä sähköpostitse tai soittamalla.

Lattia- ja seinälaatat

Laattalattiasta haaveilevalle edullisia löytöjä. Keramiikkaa, joka kestää: lattialaatat, klinkkerit, kuivapuristelaatat, kovan kulutuksen ja pakkasen kestävät laatat saatavana nyt tarjoushinnoin, alkaen 5€/neliö.

Kuvan tuotteet: Gresline Antracite 5€/m2, Gresline Keskiharmaa 5€/m2, Taurus Granit 77S 5€/m2, Taurus Granit 65S 15€/m2, Taurus Granit Mont Blanc 5€/m2, Taurus Granit 76S 5€/m2, Starline tummanharmaa 5€/m2, Taurus Granit 73S 5€/m2

Etsitkö lisää kovan kulutuksen kestäviä keraamisia laattoja edulliseen hintaan? Ota yhteyttä myyntiimme niin etsimme sinun tarpeeseesi sopivia tuotteita.

Lisää tarjouksia Laattapankissa!

Tee löytöjä, selaile tarjouslaattojamme ja ota meihin yhteyttä. Klikkaa selailemaan: tarjouslaatat Laattapankista.

Rakentaja ja remontoija – anna meidän helpottaa työtaakkaasi. Olemme täällä apunasi kaikissa laattakyselyissä ja pidämme mielellämme kanssasi suunnittelupalaverin, on täysin ilmaista sinulle. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat laattojen valinnassa sekä tarjoavat suunnitteluapua, nyt myös etänä: lue lisää
Puhdistus- ja hoito-ohjeet, opas laattojen valintaan ja lisää inspiraatiota: Koostimme rakentajille ja remontoille vinkkejä sekä inspiraatiota laattojen valintaan. 

tarjouslaatat alkaen 0,5€/m2

Kuvan tuotteet: Montblanc Pearl 10€/m2, Color II Dark Blue 0,5€/m2, Bulevar Deco Warm 5€/m2, Home Country Mist Satin 0,5€/m2, Mosavit Azul Marino 5€/m2, U (you) Ginger Naturale 10€/m2, Form Wave White Satin 10€/m2

Laattavarastolla kevätsiivoukset jatkuvat - seuraa tarjouksiamme netissä ja somessa.