Kaunista, kookasta ja karheaa - uusissa pihalaatoissa riittää valikoimaa

10.05.2016

Uudet keraamiset terassi- ja pihalaatat haastavat laittamaan perinteisen parveke- ja patiosuunnittelun kokonaan uusiksi. Jatkuvasti laajeneva valikoima erikokoisia laattoja erilaisilla karheuspinnoilla, paksuuksilla ja kuoseilla avaa täysin ennennäkemättömiä mahdollisuuksia uutta terassia mieliville. Nyt voit yhtenäisten laattojen avulla helposti yhdistää olohuoneen ja terassin yhdeksi, isoksi tilaksi – tai halutessasi vaikka piilottaa sähköjohdot kokonaan, asennustukien päällä kelluvien paksujen irtolaattojen alle. Samaiset asennustuet mahdollistavat myös isomman laatan käytön sellaisilla terasseilla tai parvekkeilla, joissa on kaadot.

Entä miltä kuulostaisi tyylikäs, puukuosinen luonnonmateriaaleista tehty kovaakin kulutusta ja säänvaihteluja kestävä patio, jota ei tarvitse koskaan huoltaa? No sitähän mekin. Paluuta vanhanmallisille terasseille ei taida enää olla.

Top 12 –pihalaatat nyt:

 

1. Caesar Absolute

Italialainen luonnonkivijäljitelmä, jota on tarjolla neljässä eri sävyssä harmaista kauniin vaaleaan beigeen. Koko 60x60x2cm. Ulko- ja sisätiloihin sopiva laatta,  varastotuotteena. Mahdollista asentaa ilman kemiallisia väliaineita.

Väri: Dark Moon

 

2. Caesar Roxstones

Luonnollisen kvartsiitin tuntua ja näköä mukaileva kivijäljitelmä 5 eri sävyssä. Kauniisti elävä pinta tasaisella värivaihtelevuudella. Tilaustuote. Koko 60x60x2cm. Mahdollista asentaa ilman kemiallisia väliaineita.

Väri: White Quartz

 

3. Rex Ardoise 

Laadukkaassa Ardoise-sarjassa yhdistyvät slate-kivien tuntu ja kauneus sekä keraamisten laattojen ylivoimaiset tekniset ominaisuudet. Saatavissa kahdella eri karheudella riippuen siitä, tuleeko laatta ulos vai lasitetulle terassille. Tilaustuote.

Väri: Ivoire

 

4. Floortech Floor 0.7 Naturale

Kauniit ja modernit keraamiset laatat, joilla luot rauhallisen kokonaisuuden. Saatavissa koossa 60x60cm varastotuotteena, tilaustuotteena useampaa eri kokoa. Tarkoitettu lähinnä lasitetulle terassille, mutta tilauksesta saa myös karheampaa pintaa, joka sopii hyvin ulkosalle.

 

5. Supergres U (You) 

Suositut U (You) laatat löytyvät myös pienemmässäkin koossa, varastotuottena koot 15x15cm ja 30x30cm. Saatavilla seitsemän eri luonnollista sävyä.

Väri: Ginger

 

6. Caesar Slab Black 60x60x2cm

Kaunis tasaisen musta keraaminen laatta 20 mm paksuudella. Mahdollista asentaa usealla eri tavalla, muun muassa ilman kemiallisia väliaineita. Koko 60x60x2cm varastotuotteena.

 

7. Caesar Eikon

Tyylikäs uutuus, joka sopii useaan eri tilaan. Erikoispaksuudella 20mm löytyvät tilaustuotteena koot 45x90cm ja 60x60cm. Sarjassa 4 eri sävyä, joissa kaunis hienovarainen elävyys.

Väri: Titanio

 

8. Ergon Stone Project Strutturato

Tilaustuoteena saatava Stone Project -sarjan strutturato-pinta on sopivan karhea ulkotiloihin. Kaunis aaltoileva kivi-kuvio on saanut inspiraationsa suurista kivilouhoksista ja niiden pinnoilla olevista kuvioinneista. Sarjasta löytyvät vaaleat hiekan ja harmaan sävyt ja tummat antrasiitti ja ruskea.

Väri: White

 

9. Caesar Life

Caesarin Life -sarja on puujäljitelmälaattojen aatelistoa. Sarjassa yhdistyvät puun luonnollinen väritys ja puupinnan muodot keraamisten laattojen kestävyyteen ja käytettävyyteen. Elävä ja luonnollinen pinta löytyy viidessä eri sävyssä. Tilaustuote.

Väri: Oak

 

10. FAP Nuances  OUT

Nuances-sarja tuo kuusi eri puun sävyä esille sekä useita eri käyttömahdollisuuksia. Laadukas ja kattava sarja sisältää niin kalanruotokuvioon sopivat laatat kuin suuret 25x150cm kokoiset laatat. Saatavilla myös ulos sopivalla karheudella. Tilaustuote.

Väri: Rovere

 

11. FAP Bark OUT pinta

Uutuutena ulkotiloihin sopiva R11-pinnalla löytyvä Bark-sarja kolmessa eri sävyssä. Koko 22,5x90cm. Rektifioituna. Tilaustuote.

Väri: Nebbia

 

12. Supergres Lake Stone

Upea karheapintainen laatta, joka sopii erityisen hyvin ulkosalle. Seitsemässä eri sävyssä löytyvään sarjaan on haettu inspiraatiota Iso-Britannian järvimaisemista, jotka näkyvät laattojen elävässä ja aaltoilevassa kivipinnassa. Lake Stonin karhea pinta on turvallinen ulkotiloissa, mutta myös miellyttävä koskea. Tilaustuote.

Väri: Pearl