Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Kaunista, kookasta ja karheaa - uusissa pihalaatoissa riittää valikoimaa

10.05.2016

20 mm paksutterassi- ja pihalaatat haastavat laittamaan perinteisen piha-, parveke- ja patiosuunnittelun kokonaan uusiksi. Jatkuvasti laajeneva valikoima erikokoisia 20 mm laattoja erilaisilla karheuspinnoilla, paksuuksilla ja kuoseilla avaa täysin ennennäkemättömiä mahdollisuuksia pihan, puutarhan ja parvekkeen suunnitteluun. Kun samasta sarjasta löytyy myös ohuempia laattoja, voit helposti yhdistää olohuoneen ja terassin yhdeksi, isoksi tilaksi – tai halutessasi vaikka piilottaa sähköjohdot kokonaan, asennustukien päällä kelluvien paksujen irtolaattojen alle. Samaiset asennustuet mahdollistavat myös isomman laatan käytön sellaisilla terasseilla tai parvekkeilla, joissa on kaadot.

Lue lisää kelluvasta asennuksesta.

Entä miltä kuulostaisi tyylikäs, puukuosinen luonnonmateriaaleista tehty kovaakin kulutusta ja säänvaihteluja kestävä patio, jota ei tarvitse koskaan huoltaa? No sitähän mekin. Paluuta vanhanmallisille terasseille ei taida enää olla. (Juttua on päivitetty 04/2020)

Tutustu nyt pihalaattojen valikoimaan ABL-Laattojen Laattapankissa ja kysy lisää sekä pyydä tarjous!

Top 12 –pihalaatat nyt:

1. Pihalaatta 20 mm Caesar Clash

Italialainen kvartsiittijäljitelmä, jota on 20 mm paksuisena saatavana kolmessa eri sävyssä: soul, essence ja nature. Koko 60x60x2cm ja 60x90x2cm. Ulko- ja sisätiloihin sopiva laatta. Aextra-laatat voi asentaa suoraan kivimurskeen tai nurmen päälle, ei tarvitse laastia. Myös kelluvana asennuksena tassujen päällä. Kestää paisteen ja pakkasen, ei muuta ulkoasuaan vuosien varrella.

ABL-Laatat Pihalaatat Värit Essence 60x60 Aextra20 ja Nature 60x90 Aextra20.
Väreinä tummanharmaa Essence 60x60 Aextra20 ja  vaalenharmaa Nature 60x90 Aextra20.

2. Caesar Roxstones

Luonnollisen kvartsiitin tuntua ja näköä mukaileva kivijäljitelmä. Kauniisti elävä pinta tasaisella värivaihtelevuudella. Tilaustuote. Koko 60x60x2cm. Mahdollista asentaa sellaisenaan suoraan kivimurskeen tai nurmen päälle.

 

3.Tech Grey Strutturato

Terassille, grillikotaan, patiolle - paljain jaloin on ihana tassutella laatoituksella. 20 mm paksuisessa tech#2-sarjan laatassa yhdistyy luonnonkiven tuntu ja kauneus sekä keraamisten laattojen ylivoimaiset tekniset ominaisuudet. Tilaustuote.

ABL-Laatat pihalaatat strukturoidut Tech#2 grey strutturato
Kuvateksti

4. Grainstone Rough Gray 20 mm

Pilkulliset keraamiset 20 mm ulkolattialaatat kolmessa eri sävyssä, Sand, Grey ja Dark Grey. Ulkolaatat ovat tilaustuotteita, mutta löydät niihin sopivat keraamiset lattialaatat sisätiloihin suoraan varastovalikoimastamme.

Ergon Grainstone.

 

5. Vaaleaa ja kivimäistä

Vaaleasta pihalaatasta unelmoivan kannattaa tutustua Cerim Natural Stone Of Cerim White Matt -laattaan. Koko 60x60x2cm.

6. Caesar Slab Black 60x60x2cm

Kaunis tasaisen musta keraaminen laatta 20 mm paksuudella. Mahdollista asentaa usealla eri tavalla, muun muassa ilman kemiallisia väliaineita. Koko 60x60x2cm varastotuotteena.

 

7. Caesar Eikon

Tyylikäs uutuus, joka sopii useaan eri tilaan. Erikoispaksuudella 20mm löytyvät tilaustuotteena koot 45x90cm ja 60x60cm. Sarjassa 4 eri sävyä, joissa kaunis hienovarainen elävyys.

 

8. Caesar Built Yard 

Tilaustuoteena saatava Caesar Built Yard 75x75cm Aextra 20 mm laatta on varma valinta ulkotiloihin. Hennon hienostuneet pienet pilkut ja rauhallinen ulkoasu. 20mm paksu Aextra-laatta on sään kestävä valinta. Ei tarvitse laastia ja sauma-aineita, voi asentaa sellaisenaan hiekalle, nurmelle tai sorapedille sekä tietysti kelluvana, jolloin sen alle saa pihan tekniikkaa piiloon.

ABL-Laatat ulkolaatat pihalaatat terassilaatat Built Yard 7x75cm aextra 20 mm laatta
Caesar Built Yard 75x75cm Aextra

 

9. Caesar Life

Caesarin Life -sarja on puujäljitelmälaattojen aatelistoa. Sarjassa yhdistyvät puun luonnollinen väritys ja puupinnan muodot keraamisten laattojen kestävyyteen ja käytettävyyteen. Elävä ja luonnollinen pinta löytyy viidessä eri sävyssä. Tilaustuote.

Väri: Oak

 

10. FAP Nuances  OUT

Nuances-sarja tuo kuusi eri puun sävyä esille sekä useita eri käyttömahdollisuuksia. Laadukas ja kattava sarja sisältää niin kalanruotokuvioon sopivat laatat kuin suuret 25x150cm kokoiset laatat. Saatavilla myös ulos sopivalla karheudella. Tilaustuote.

Väri: Rovere

 

11. FAP Bark OUT pinta

Uutuutena ulkotiloihin sopiva R11-pinnalla löytyvä Bark-sarja kolmessa eri sävyssä. Koko 22,5x90cm. Rektifioituna. Tilaustuote.

Väri: Nebbia

 

12. Supergres Lake Stone

Upea karheapintainen laatta, joka sopii erityisen hyvin ulkosalle. Seitsemässä eri sävyssä löytyvään sarjaan on haettu inspiraatiota Iso-Britannian järvimaisemista, jotka näkyvät laattojen elävässä ja aaltoilevassa kivipinnassa. Lake Stonin karhea pinta on turvallinen ulkotiloissa, mutta myös miellyttävä koskea. Tilaustuote.

Väri: Pearl

Onko mielessä jokin tietty tyyli? Kysy tarjousta 20 mm-paksuisista pihalaatoista