Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Kaikki harmaan sävyt

15.08.2016

Harmaa on kylpyhuonelaattojen uusi valkoinen. Harva väri onnistuu olemaan yhtä aikaa raikas ja tunnelmallinen, rauhallinen ja jännittävä, klassinen ja moderni. 

Jos joku vielä kuvittelee, että harmaa on tylsä väri, kannattaa tutustua näihin ABL-Laattojen inspiroiviin sisustuskuviin. Samalla kun kuvat todistavat, että harmaan sävyjä on lukemattomia, ne näyttävät myös, kuinka erilaisia tiloja niiden avulla voi luoda. Harmaalla on toden totta väliä.

Mutta miten löytää se oikea harmaan sävy satojen vaihtoehtojen joukosta? Käyttämällä apuna ammattitaitoisia myyjiämme, katselemalla mallilaattoja erilaisissa valaistuksissa ja vertailemalla niitä muiden materiaalien kanssa. 

Upeat luonnonkiviä ja puukuoseja jäljittelevät keraamiset laatat ovat erinomainen esimerkki siitä, kuinka ylellisiä ja eläviä pintoja harmaissa laatoissa on tänä päivänä tarjolla. Näyttävyyden lisäksi laatoista löytyy myös kokoa. 

Ceasar Inner Steam 45x90 ja 30x60 Steam Grip.

Cerim I Classici Deco Wood Black 26,5x240.

Ceasar Tale Bagno Silver Lucidato 75x150.

Rauhallinen ja tasasävyinen harmaa luo tarvittaessa ihanteellisen pohjan villeillekin sisustusideoille. Harmaa toimii hyvin myös silloin, kun lopputulokseen kaivataan graafista ilmettä.

Seinässä Phenomenon Honeycomb A Nero. Lattiassa Phenomenon Hexagon Nero.

Mutina Pico Up Blue 60x60.

Casa Dolce Casa Pietre/3 Limestone Taupe 60x60.

Kun pysytään samassa sävymaailmassa, voidaan pienessäkin tilassa käyttää erinäköisiä ja -kokoisia laattoja ja leikkiä erilaisilla pinnoilla, kuvioilla tai ladonnoilla, eikä lopputuloksesta tule kuitenkaan liian villi.

Lattiassa Equipe Caprise Deco Compass B&W.

Equipe Evolution Inmetro Darkgrey.

Floorgres Floortech Floor 9.0 Soft Mosaico 30x30.

Seinässä Supergres Visual Design Visual Grey 40x80. Lattiassa Supergres Visual Design Mosaico Snow One 30x30.

Lattiassa Provenza Groove Mistique Black Nat 60x60. Seinässä Mosaiikki Provenza Groove Mosaico Penta Mistique Black, Mosaico Provenza Groove Mosaico Steps Mistique Black sekä seinälaatta Provenza Groove Bright Grey Nat 30x60.