Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Arjen luksusta

08.08.2016

Kylpyhuoneista on tullut kodin pieniä pyhättöjä. Ennen niin arkisesta tilasta rakennetaan yhä useammin asunnon harmonisin ja ylellisin huone. Oli tila sitten pieni tai avara, onnistuneen lopputuloksen ratkaisevat ajatuksella valitut laatat ja tarkkaan mietitty valaistus.  

Pienestä wc:stä saa tilavan ja valoisan karsimalla turhat pois ja yhdistämällä vaaleisiin laattoihin vaikkapa kuviollisia tekstiilejä ja yksittäisiä tummia elementtejä. Ylellinen tunnelma voi syntyä yllättävän pienilläkin yksityiskohdilla.

Philosophy Betulla ja Dark Emperador.

 

Sei­näs­sä Uni Colour 40x40 white. Lat­tias­sa Taurus Color 10x10 extra white 11s, lat­tian boordi Marble ki­vi­mo­saiik­ki 3x3 tumman harmaa.

Vaikka pienissä tiloissa onkin perinteisesti vältetty tummia pintoja, voi lopputulos olla erittäin tehokas ja tunnelmallinen, kun tummat laatat yhdistetään hyvin suunniteltuun valaistukseen. Paljastaessaan laatan pinnan ja sen hienon tekstuurin valaistus tuo yleisilmeeseen myös pehmeyttä – ja ripauksen käsityön jälkeä.

Jasba Highlands Peat-Grey 2,5x2,5 cm. WC:n laatoitus sovitettu vanhaan.

Marmori on perinteisesti ollut varma valinta, kun kylpyhuonetilaan halutaan ylellistä tunnelmaa. Uusien laattamallien ansiosta marmoria voi nyt käyttää monipuolisemmin kuin koskaan: lattialla pienenä mosaiikkina, isoina kivilevyinä seinällä ja kalusteissa, tai vaikkapa keraamisena marmorijäljitelmänä suurilla pinnoilla. Marmori toimii hyvin myös pelkkinä pieninä detaljeina, osana muuta tilaa.

Marmori Statuario, caesar more iridium.

 

Seinä: Extreme Marmi Calacatta Gold Semilucidato 15x37. Lattia: Privé Ecru Spina 14,7x50,5.

Käyttämällä samaa laattaa seinässä ja lattiassa kylpyhuoneeseen saa tehokkaasti tyylikkään modernia ilmettä ja rutkasti lisää avaruutta.

Stone Quartzite White 2,5 x 2,5.

 

Mustavalkoinen toimii aina. Kahden pelkistetyn värin graafinen kokonaisuus on yhtä aikaa moderni ja ajaton valinta, joka tuo samalla kylpyhuoneeseen piristävän raikkaan ja puhtaan tuulahduksen.

Seinä: Object Color II 9,7x9,7cm valkoinen kiiltävä. Lattia: Bernini Mos. Bianco Carrara Nero Marquine Honed.

 

Seinä: Object Color II 9,7x9,7cm valkoinen kiiltävä.

 

Kuvan tuote lopetettu, mutta samankaltainen 20x20cm laatta löytyy Object color II musta ja valkoinen 20x20 matta.

Mikäli mustavalkoiseen halutaan myös ripaus lämpöä ja pehmeyttä, voidaan valkoisen sijaan käyttää hiekanvärisiä laattoja.

Caesar More - Lux 60x60cm ja More - Mythos 10x10cm.

 

Works Ice Naturale 30x60cm.