Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

ABL Sockel System – julkisivujärjestelmä joka kestää

19.04.2021

Taustatuulettuvat rakenteet, pitkä elinkaari, kestävyys sekä näyttävä ulkoasu ovat ABL Sockel System julkisivujärjestelmän etuja. Vahvatekoiset 20mm paksuiset keraamiset julkisivulaatat ovat näyttävä ja arvoa antava julkisivuratkaisu.

ABL-Laatat on tuonut keraamisia julkisivuratkaisuja täydentämään 20 mm paksut, urakiinnityksellä asennettavat ABL Sockel System julkisivulaatat. Ne sopivat niin julkisiin rakennuksiin kuin asuntokohteisiinkin tuomaan sokkelikerrokselle – tai vaikka koko seinän mitalle – pitkäikäistä suojaa ja arvolle sopivaa näyttävyyttä.

Julkisivun sokkeleiden verhoukseen suunniteltu ABL Sockel System -järjestelmä kävi testattavana Tampereen yliopiston tutkimuslaboratoriossa iskulujuustesteissä keväällä 2021. Tutkimustulokset ovat luettavissa kokonaisuudessaan täällä.

Teknistä suorituskykyä

Sokkeli kokee usein monenlaista rasitusta elinkaarensa aikana, mutta keramiikka kestää. Teknisessä suorituskyvyssään ABL Sockel System laatat soveltuvat hyvin käytettäväksi esimerkiksi sisäänkäynneissä ja julkisten rakennusten verhouksessa – ABL Sockel System järjestelmän 60x60cm kokoiset, 20mm vahvuiset julkisivulaatat saavuttivat korkeimman iskulujuusluokituksen.

Lataa tutkimusraportti: Julkisivujärjestelmien iskulujuustestaus – Tampereen yliopisto, rakennustekniikka, 2021