Showroomimme ja myymälämme ovet jälleen auki 18.5 alkaen

Myymälämme, varastomme sekä leikkaamomme palvelevat jälleen normaalisti!
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Kaikki palvelumme ovat myös edelleen saatavina myös etänä. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi

 

ABL Lab - uusi showroom on luovuuden laboratorio

23.10.2019

ABL-Laatat haluaa avata uusia näkökulmia keramiikkaan materiaalina. ABL Lab on uusi, ammattilaisille suunnattu showroom, joka palvelee arkisin klo 9-17 sekä sopimuksen mukaan. ABL Lab sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 4-6 00210 HELSINKI. Saat meidät kiinni numerosta 040 544 2515.

ABL-Laatat avasi Helsingin ytimeen uuden showroomin, joka palvelee arkkitehteja, suunnittelijoita ja muita yritysasiakkaita. Showroomin nimi ABL Lab kuvaa sen tarkoitusta: laboratoriossa yhdistellään ja testataan, tuodaan yllättäviä elementtejä yhteen ja katsotaan mitä niistä syntyy.

ABL Labin vaihtuvat ja teemoitetut näyttelyt, kuratoitu valikoima ja projektipalvelut antavat suunnittelijoille sitä mitä he jatkuvasti tarvitsevat: inspiraatiota ja uusia ideoita. ABL Labin avausnäyttely Epäsovinnaisen Sovinnaista pyrkiikin herättelemään, miten monin tavoin ja rohkeasti keramiikkaa voi yhdistellä. Epäsovinnaisen sovinnaista on esillä syksyn ajan.

ABL Lab ruokkii luovuutta

 “Keraaminen laatta on elementti, jota eri tavoin käyttämällä ja yhdistämällä voi rakentaa mitä erilaisimpia asioita odottamattomiin käyttötarkoituksiin ja paikkoihin”, ABL Labin luova voima ja keramiikan trendiasiantuntija Maria Silvast hehkuttaa. 

ABL Lab osoitteessa Uudenmaankatu 4-6 00210 HELSINKI. Ammattilainen, sovi tapaaminen!
ABL Lab palvelee ammattilaisia arkisin klo 9-17 taikka sopimuksen mukaan, saat meidät kiinni numerosta 040 544 2515.

ABL Lab Uudenmaankatu 4-6 HELSINKI