Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

ABL-Laattojen keraamiset tasot ovat Avainlippu-tuotteita

03.03.2020

Suomalaisen Työn Liitto myönsi ABL-Laattojen keraamisille tasoille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Keraamiset tasot toteutetaan kotimaisena käsityönä ABL Leikkaamossa Helsingin Siltamäessä.

ABL-Laattojen keraamisten työtasojen suosio on kasvanut vahvasti: keramiikka on kestävä ja ekologinen luonnonmateriaali, jolla on vahvat tekniset ominaisuudet sekä kaunis, luonnollinen ulkoasu. Tämä saa yhä useamman valitsemaan keramiikan keittiöntasojen materiaaliksi. Nyt keraaminen taso sai Avainlipun merkiksi suomalaisesta työstä.

”Meidän on tärkeää olla edelläkävijä ja jatkaa kasvun tiellä. Laadukkaat ja ekologiset tuotteet, pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ja palvelujemme kehittäminen, tukevat tätä tavoitetta. Meille on tärkeää, että tuotanto on Suomessa ja voimme lisätä kotimaisia työpaikkoja”, ABL-Laattojen toimitusjohtaja Henri Forsman sanoo.

Tutustu: Keraaminen työtaso on kestävä, tyylikäs ja helppo pitää puhtaana

ABL-Laatat - keraamiset tasot ovat suomalaista käsityötä.
ABL-Laattojen keraamiset tasot saivat Avainlipun merkiksi suomalaisesta työstä.

Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin: 75 % kokee, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti. Kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

"Avainlippuun liittyy positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä", Reetta Mentu Suomalaisen Työn Liitosta kertoo.
 


Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 4200 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/
Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.