ABL-Laatat palvelutiedote yhteistyökumppaneille

23.03.2020

Tässä päivittyvässä palvelutiedotteessa kerromme palveluiden ja logistiikan tilanteesta meillä ja yhteistyökumppanillemme maailmalla. Palvelutiedote päivitetty maanantaina 30.3.2020 klo 13.30. 

ABL-Laatat asiakaspalvelu 

Asiakaspalvelumme on keskitetty ja meidät saat kiinni abl@abl.fi ja (09) 350 8700. Palvelemme toimistoaikoina 8-16.00 arkisin. 

ABL-Laatat Varasto 

Varasto palvelee normaaleilla aukioloilla klo 8-17 os. Kirkonkyläntie 101 00740 Helsinki. Varastomme palvelee kaikkia asiakkaitamme ja ohjeistaa asiointikäytännöissä siten, että tarpeettomia lähikontakteja voidaan nyt välttää. Voitte tutustua varastovalikoimaamme tästä. 

Yrityspalvelupisteet 

Projektimyyntimme palvelee asiakkaita normaalisti etätyöskentelynä. Myymälämme ABL-Laatoilla Kirkonkyläntiellä, Showroom ABL Lab ja Tampere sulkevat ovensa toistaiseksi vierailijoilta 17.3. alkaen. Leikkaamo suljettu asiakaskäynneiltä, mutta jatkaa normaalia toimintaa suljetuin ovin.  

Tavarantoimitukset Euroopassa tilanne 30.3. klo 13.30

  • Italian tehtaat ovat sulkeneet ovensa ja tuotantonsa 25.3–3.4. väliseksi ajaksi. Osa tehtaista voi pitää varastonsa tälläkin ajalla auki. Pyrimme lastaamaan mahdollisimman monia tilauksia tehtailta, mutta joidenkin tilausten toimitusaikoihin on tulossa valitettavasti viiveitä. Informoimme asiakkaitamme heidän lastaustensa tilanteesta.
  • Espanjan tehtaat sulkevat ovensa ja ovat suljettuina tämän hetken arvion mukaan kaksi viikkoa. Lastaukset Espanjasta pysähtyvät sulkuajaksi, joten tilausten toimitusaikoihin on tulossa valitettavasti viiveitä. Informoimme asiakkaitamme heidän lastaustensa tilanteesta.
  • Tsekki tuotannossa ja logistiikassa pieniä viiveitä.
  • Saksan tehtaat toimivat normaalisti.
  • Portugalin tehtaat ovat voineet toimia vielä normaalisti
  • Kuljetukset: Tavaraliikenteen toimitusketjut hidastuvat mantereella vähitellen johtuen henkilöstöpulasta, henkilöliikenteen rajatarkastuksista ja kappaletavaran kuljetuksissa konttipulasta.

Yhteyshenkilönne ABL-Laatoilla pitää teidät ajan tasalla, mikäli ennakkotiedoista poikkeavia muutoksia ilmenee tuotteitanne koskevissa tilaus- ja toimitusketjuissa. 

Seuraamme jatkuvasti päivittyviä ohjeistuksia ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin kaikissa olosuhteissa. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!