Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

ABL-Laatat: Koronaan varautuminen - toimintaohje

09.04.2021

Palvelemme asiakkaita ja olemme avoinna normaaliin tapaan. Pyrimme takaamaan turvallisen asioinnin kaikille parhaimpamme mukaan. Noudatamme toiminnassamme viranomaisten antamia suosituksia ja määräyksiä sekä kiinnitämme entistä tarkempaa huomiota hygieniaan. Työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuus sekä hyvinvointi ovat meille ensiarvoisen tärkeä asia, ja siksi olemme ottaneet kaikki tarvittavat keinot käyttöön viruksen leviämisen estämiseksi. Olethan meihin yhteydessä kaikista toimintaamme liittyvissä kysymyksissä.
 

Siltamäen myymälämme palvelee kaikkia asiakkaitamme normaalisti arkisin kello 8–17.
Myymälässä tulee huomioida kaikkien siellä asioivien kesken 2 metrin turvavälit, pyydämme myös kaikkia myymälässämme asioivia käyttämään hengityssuojainta. Myymälähenkilökuntamme ohjeistaa tarvittaessa kaikkia liikkeessämme asioivia turvavälien säilyttämiseksi, pyydämme noudattamaan annettuja ohjeita.

Turvallisuussyistä olemme mitoittaneet asiakasmäärät eri tiloihin, sekä muokanneet tilojamme, jotta turvavälit voidaan taata.

 

Showroom ABL Lab ja Tampere palvelevat normaalisti projektiasiakkaitamme.
Sovithan kanssamme ennakkoon tapaamisen showroomille, jotta voimme järjestää asioinnin turvallisesti. Henkilökuntamme huolehtii ja ohjeistaa asioinnissa, niin että turvavälit säilyvät. Voit tarkistaa toimisteidemme aukioloajat yhteystiedot sivuiltamme.

 

Projektimyyntimme sekä muu tiimimme on tavoitettavissa normaalisti.
Koronaviruksen leviämisen estämiseksi olemme siirtyneet mahdollisimman laajasti etätöihin, taaten yhä palvelumme hyvän laadun ja saatavuuteen.

 

Varastomme palvelee kaikkia asiakkaitamme normaalisti arkisin kello 8–17.
Olemme järjestäneet asiointikäytännöt siten, että tarpeettomia lähikontakteja voidaan välttää. Kaikessa asioinnissa, kuten lastaus- ja purkutilanteissa pyydämme noudattamaan varastohenkilökunnan ohjeita ja 2 metrin turvavälejä.

 

Varasto- ja tilaustuotteiden saatavuus on normaali.
Kattavan varastovalikoimamme ja varastointimahdollisuuksien ansiosta voimme turvata varastotuotteiden saatavuuden myös poikkeusoloissa sekä välttää viivästykset työmaatoimituksissa.

 

Leikkaamomme jatkaa normaalia toimintaansa.
Koronan leviämisen estämiseksi olemme kuitenkin toistaiseksi sulkeneet leikkaamon asiointikäynneiltä. Ainoastaan tuotteiden noudot järjestetään sovitusti noutotilasta, turvavälejä noudattaen. Järjestelyt eivät vaikuta muuten Leikkaamon toimintaan tai palveluun.

 

ABL-Laatat toiminta jatkuu vakaana

ABL-Laattojen tulevaisuudennäkymät ovat pitkittyneestä koronatilanteesta huolimatta pysyneet valoisina, kassavarantomme turvattuna ja toimintamme taloudellisesti vakaana. Yhdessä tuotteiden toimittajien kanssa pystymme toimimaan nopeastikin muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja teemme kaikkemme palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja jatkossa.
 

 

Palvelutiedote päivitetty 9.4.2021.