Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

ABL-Laatat Habitaressa 2017

11.09.2017

Habitare2017

Olemme tänä vuonna mukana kahdella eri osastolla

Tavoitteenamme on tuoda esille keraamisten laattojen monipuolisuus sekä uudet käyttökohteet ja näyttää ne yhdessä muiden samanhenkisten yritysten kanssa. Siksi olemmekin tänä vuonna Habitare-messuilla yhdessä Cosy Publishingin, Glorian Kodin ja My o My:n kanssa osastoilla 6e59 ja 6n50.

Toivottavasti näemme messuilla!

iGattipardi

My o My erikoisnäyttely, osasto nro. 6n50

My o My:n kuratoima ja kokoama erikoisnäyttely esittelee kiinnostavia kansainvälisiä ja kotimaisia brändejä uudenlaisessa ja inspiroivassa kokonaisuudessa. Näyttely hakee inspiraation Miamista ja konsepti on hauska, värikäs ja leikkisä. ABL-Laatat on mukana värikkäillä ja rohkeilla 14 Ora Italiana keraamisilla laatoilla sekä muotoilija Pasi Kärkkäinen-Tunkelon suunnittelemien pöytätasojen kanssa. Laminam-suurlaatoista valmistetut pöytätasot on leikattu Pasin maalausten ja suunnitelmien mukaisesti ja toteutettu ABL-Laattojen leikkaamossa.

Habirare

Glorian Koti ja Cosy Publishing-osasto nro. 6e59
 

"Unelmia paperilla" teemaiselle osastolle toimme isot Casamood Neutra petroolin sävyiset keraamiset laatat, sekä suuren Enamel-sarjan mosaiikkitaulun. Mukana myös tämän vuoden Trendi-esitteemme, jonka inspiroimana valokuvaaja ja taiteilija Kreetta Järvenpää on luonut neljä eri tyylistä installaatiota lasikuutioiden sisälle. Myyjämme ovat paikalla auttamassa löytämään omat unelmat koteihin trendiesitteen avulla. Unelmia löytyy varmasti myös Cosy Publishingin upeista kirjoista sekä Glorian Kodin lehdistä.

Osastolla arvonta, jossa osallistujien kesken arvotaan 500€:n arvoinen lahjakortti myymäläämme, sekä luxus-suunnittelupalaveri myyjiemme avustuksella omalle projektillesi.

 


Lue lisää Habitaresta:

Habitare 2017