ABL-Laatat etsii sinua, sisustusmyyjä!

16.05.2018

Haemme myymäläämme keraamisten laattojen ja luonnonkivien myyntiin vahvistusta.

ABL-Laatat on 20 vuoden ikään ehtinyt ja vahvassa kasvussa oleva suo­ma­lai­nen per­hey­ri­tys, jonka toi­min­taan kuu­lu­vat ke­raa­mis­ten laat­to­jen ja luon­non­ki­vien maa­han­tuon­ti sekä myynti. Meillä on myös Suomen ainut luonnonkiviin ja laattoihin erikoistunut ABL-Leik­kaa­mo. Palvelemme ammattilaisia ja yksityishenkilöitä, ja toimitilamme ovat vehreässä maisemassa Helsingin Siltamäessä, lähes 100-vuotiaassa kauniissa punatiilitehtaassa. Vuosien varrella olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä 36:n ammattilaisen työyhteisöksi.

Yhteisiä arvojamme ovat ammattimaisuus, osaaminen ja välittäminen. Meille perheyritys tarkoittaa sitä, että kohtelemme asiakkaitamme kuin perheenjäseniä. Haluamme, että asiakkaamme onnistuvat työssään ja voivat luottaa siihen, että teemme aina parhaamm­e. Me ajattelemme, että arvokkain osamme eivät ole laatat, joita valikoimissamme on satoja tuhansia, vaan työntekijät, jotka osaavat poimia valikoimasta parhaat vaihtoehdot jokaiselle asiakkaalle.

Toi­men­ku­va: Sisustusmyyjä ABL-Laatoilla 

Haemme myymäläämme keraamisten laattojen ja luonnonkivien myyntiin vahvistusta. Asiakkaina on niin ammattilaisia kuin yksityishenkilöitä. Palvelet asiakkaita, myyt ja autat myymälän esillepanossa. Pidät asiakkaille suunnittelupalavereita ja lasket tarjouksia. Ra­por­toit teh­tä­väs­sä­si myymäläpäällikölle. Työ­paik­kasi si­jait­see Hel­sin­gin Sil­ta­mäes­sä.

Olet et­si­mäm­me hen­ki­lö, jos omaat hyvät ih­mis­suh­de­tai­dot ja ko­ke­mus­ta myynti­teh­tä­vis­tä. Sisustusmyyjänä vas­taat asiakkaiden palvelusta ja asiakaskohtaisista suunnittelupalavereista. Ta­voit­tee­si on pitää kiinni niin hy­väs­tä työil­ma­pii­ris­tä, kuin laadukkaasta asiakaspalvelusta. Olet myynnillinen ja ymmärrät sisustusmaailmaa. Edel­ly­täm­me si­nul­ta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi luetaan kokemus laatoista ja ymmärrys rakentamisesta.

Mitä tar­joam­me si­nul­leSisustusmyyjän tehtävässä pääset työs­ken­te­le­mään oma­toi­mi­ses­ti ja laadukkaiden tuotteiden parissa, apunasi mukavat kollegat. Tar­joam­me si­nul­le myös toi­men­ku­vaa­si vas­taa­van palkan, läm­pi­män työyh­tei­sön ja va­ki­tui­sen paikan.

Työsi meillä voi alkaa heti. Lä­he­tät­hän ha­ke­muk­se­si pi­kai­ses­ti, täy­täm­me paikan heti so­pi­van ha­ki­jan löy­dyt­tyä. Liitä hakemuksesi mukaan CV ja palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 31.5.

Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@tuocon.fi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Santeri Mäkelältä, santeri.makela@tuocon.fi / 040 5090884.

Takaisin listaukseen