Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Meille töihin

Kuulemme sinusta mielellämme! Lähetä meille avoin hakemus tai hae avoinna olevaa työpaikkaa.

ABL-Laatat on vahvassa kasvussa oleva suo­ma­lai­nen per­hey­ri­tys, jonka toimintaan kuuluu ke­raa­mis­ten laat­to­jen ja luon­non­ki­vien maa­han­tuon­ti sekä myynti. ABL Leikkaamo on erikoistunut keraamisiin laattoihin ja luonnonkiviin, ja tunnemme näiden rakennusmateriaalien muotoiluominaisuudet jo vuosien kokemuksella.  

Palvelemme ammattilaisia ja yksityishenkilöitä, ja toimitilamme ovat Helsingin Siltamäessä, yli 100-vuotiaassa kauniissa punatiilitehtaassa. Projektiasiakkaitamme palvelevat showroomit sijaitsevat Tampereen ja Helsingin keskustassa. Vuosien varrella olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä 37:n ammattilaisen työyhteisöksi.  Yhteisiä arvojamme ovat ammattimaisuus, osaaminen ja välittäminen. Meille perheyritys tarkoittaa sitä, että kohtelemme asiakkaitamme kuin perheenjäseniä. Haluamme, että asiakkaamme onnistuvat työssään ja voivat luottaa siihen, että teemme aina parhaamm­e. Me ajattelemme, että arvokkain osamme eivät ole laatat, joita valikoimissamme on tuhansia, vaan työntekijät, jotka osaavat ratkaista jokaisen asiakkaamme yksilölliset tarpeet.

Avoimet työpaikat: Etsimme myynnillistä projektipäällikköä Tampereelle!

Projektipäällikön tehtävässä kasvatat liiketoimintaamme Tampereen alueella. Toivomme, että neuvottelet uusista projekteista sinnikkäästi ja tuloshakuisesti. Viestit vakuuttavasti myös englannin kielellä, niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Palvelemme ammattilaisia ja yksityishenkilöitä, ja Tampereen toimitilamme ovat Finlaysonin tehdasalueella.

Etsimme rohkeaa ja myynnillistä tekijää, joka syttyy myös pitkäjänteisten asiakassuhteiden rakentamisesta. Tehtävässä pääset työskentelemään alan monipuolisimman valikoiman parissa ja toivomme sinun pitävän hyvää huolta myös nykyisistä asiakkaistamme. Pääset myös vastaamaan Tampereen showroomimme toiminnasta yhdessä kollegan kanssa. Toivomme, että olet aidosti myyntihenkinen ja palvelualtis sekä kiinnostunut kartoittamaan aktiivisesti uusia myynnillisiä mahdollisuuksia.

Olet etsimämme henkilö, jos
• Omaat kokemusta ja ymmärrystä rakennusliikennetoiminnasta
• Sinulla on näyttöjä tuloksekkaasta projektimyynnistä
• Olet sinnikäs, tavoitteellinen ja pitkäjänteinen
• Olet luova ja innovatiivinen
• Olet valmis matkustamaan työn puitteissa
• Omaat hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
• Olet järjestelmällinen ja kykenet hoitamaan tarvittavat dokumentoinnit itsenäisesti

Eduksi katsotaan
• Olemassa olevat verkostot alueella
• Keraamisten laattojen tuntemus
• Ruotsin kielen taito

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Liitä hakemuksesi mukaan CV ja palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 14.3. Hakemukseen pääset tästä
Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Santeri Mäkelältä, santeri.makela@tuocon.fi / 040 5090884

marika

Vapaa hakemus

Olemme aina kiinnostuneet kuulemaan huippuosaajista ja mahtavista tyypeistä! Oletko projektimyynnin rautainen ammattilainen tai ehkä käsityötaitoinen, ABL Leikkaamoon sopiva artesaani? Yrityksestämme löytyy monenlaisia työpaikkoja. Jos koet perheyrityksemme juuri sinulle sopivaksi, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää itsestäsi ja taidoistasi! Voit lähettää meille vapaan hakemuksen esimerkiksi sähköpostitse. Lähetä meille vapaa hakemus.