Takaisin ylös Takaisin
Tilaa uutiskirje

Meille töihin

Olemme aina avoinna uusille huippuosaajille, lähetä meille avoin hakemus tai hae avoinna olevaa työpaikkaa

ABL-Laatat on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1998. Myymme ja markkinoimme keraamisia laattoja kuluttajille ja ammattilaisille. Olemme kolmen A:n luottoluokitukseen kuuluva arvostettu, luotettava ja lämminhenkinen yritys, jonka arvoihin kuuluvat ammattitaitoisuus, osaaminen ja välittäminen. Yrityksessämme meitä on jo yli 30 henkilöä ja toimimme omassa, miltei 100-vuotiaassa entisessä tehdasrakennuksessa Helsingin Siltamäessä.
 

Auki olevat työpaikat:

Leikkaamon työnjohtaja

 

leikkaamo

Haemme Helsingin toimipisteellemme: Leikkaamon työnjohtaja

ABL-Laatat on kasvava suomalainen perheyritys, jonka toimintaan kuuluvat keraamisten laattojen ja luonnonkivien maahantuonti sekä myynti. Kuulumme alan arvostetuimpiin yrityksiin ja asiakkainamme ovat niin yksityiset- kuin ammattiasiakkaat. Osana toimintaamme on myös ABL-Leikkaamo, jossa valmistuvat luonnonkivien ja keraamisten laattojen mittojen mukainen työstö vesileikkurilla ja vesijäähdytteisellä timanttisahalla.

Toimenkuva
Haemme työnjohtajaa leikkaamoomme vakituiseen työsuhteeseen. Leikkaamon työnjohtajana vastaat päivittäisestä työn johtamisesta ja projektien seurannasta. Vastaat myös laadukkuuteen, aikataulutukseen, kustannustehokkuuteen ja työturvallisuuteen liittyvien yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta. Toimit leikkaamon tuotannon työntekijöiden lähiesimiehenä ja raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle. Työpaikka sijaitsee Helsingin Siltamäessä.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat hyvät ihmissuhdetaidot ja kokemusta esimiestehtävistä. Leikkaamon työnjohtajana vastaat itsenäisesti leikkaamon vastuulla olevien projektien työnjohdosta sekä projektien hallinnasta. Tavoitteesi on pitää kiinni niin hyvästä työilmapiiristä, kuin laadullisista- ja aikataulullisista vaatimuksista. Olet järjestelmällinen, luotettava ja tarkka henkilö. Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle
Leikkaamomme työnjohtajan asema sopii sinulle, jos haluat työn, jossa pääset työskentelemään omatoimisesti ja kehittämään toimintaamme. Sinua kiinnostavat myös vaihtelevat ja monipuoliset projektit laadukkaiden materiaalien parissa. Tarjoamme sinulle myös toimenkuvaasi vastaavan palkan, lämpimän työyhteisön ja vakituisen paikan.


Työsi meillä voi alkaa heti. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot: Ralf Forsman: ralf.forsman@abl.fi (pyydämme, että laitat yhteydenottosi sähköpostitse)

Hakeminen: lähetä meille hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si otsikolla ”leikkaamon työnjohtaja” osoitteeseen: abl@abl.fi . Emme vastaanota hakemuksia puhelimitse.
 

Vapaa hakemus

marika

Etsimme aina uusia huippuosaajille ja -persoonia tiimiimme. Yrityksestämme löytyy monenlaisia työpaikkoja, jos koet perheyrityksemme juuri Sinulle sopivaksi ota meihin yhteyttä ja kerro lisää itsestäsi ja taidoistasi! 

Ota yhteyttä

fi en