Takaisin ylös Takaisin
Tilaa uutiskirje

Meille töihin

Olemme aina avoinna uusille huippuosaajille, lähetä meille avoin hakemus tai hae avoinna olevaa työpaikkaa

ABL-Laatat on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1998. Myymme ja markkinoimme keraamisia laattoja kuluttajille ja ammattilaisille. Olemme kolmen A:n luottoluokitukseen kuuluva arvostettu, luotettava ja lämminhenkinen yritys, jonka arvoihin kuuluvat ammattitaitoisuus, osaaminen ja välittäminen. Yrityksessämme meitä on jo yli 30 henkilöä ja toimimme omassa, miltei 100-vuotiaassa entisessä tehdasrakennuksessa Helsingin Siltamäessä.
 

Auki olevat työpaikat: ABL Leikkaamon käsityöntekijä


 

Leikkaamo

ABL Leikkaamo etsii uutta työntekijää kasvavaan tiimiinsä. Ainutlaatuinen leikkaamo-palvelumme palvelee suunnittelijoita sekä alan ammattilaisia keraamisten laattojen sekä luonnonkivien työstämisessä erilaisiin kohteisiin. Tarjoamme kokopäiväisen työn Helsingin Siltamäen toimispisteestämme, mukavan työryhmän, kiinnostavan työn ja koulutuksen alaan sekä materiaaleihin. Leikkaamon käsityöntekijän työhön kuuluvat erilaiset keraamisiin laattoihin ja luonnonkiviin tehtävät käsityöstöt, CNC-koneiden ohjelmointi, liimaustyöt, käsin viimeistelyt, trukin käyttö ja muut yleiset pajan työt.Työtekijä tullaan opastamaan kaikkien tarvittavien koneiden käytöstä.

Lue lisää leikkaamosta

Sovit osaksi ABL-perhettämme ja leikkaamomme henkilökuntaa mikäli:

 

 

ABL Leikkaamon tiimi

Alkamisajankohta: heti
Hakuaika: 3.5. - 26.5.2017

Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot kiinnostuksestasi alaa kohtaan sekä aiemmat työkokemuksesi. Lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Hakemuksesi voit toimittaa sähköpostitse tai kirjeitse.
abl@abl.fi tai ABL-Laatat, Kirkonkyläntie 103, 00740 Helsinki (merkki ’Leikkaamontyöntekijä’)


Lisätietoja: henri.forsman (at) abl.fi Emme valitettavasti ehdi ottaa vastaan kyselyjä puhelimitse.

Olemme myös aina avoinna uusille huippuosaajille ja -persoonille. Yrityksestämme löytyy monenlaisia työpaikkoja, jos koet perheyrityksemme juuri Sinulle sopivaksi ota meihin yhteyttä ja kerro lisää itsestäsi ja taidoistasi! 


Ota yhteyttä

 

fi en