Meille töihin

Kuulemme sinusta mielellämme! Lähetä meille avoin hakemus tai hae avoinna olevaa työpaikkaa.

ABL-Laatat on 20 vuoden ikään ehtinyt ja vahvassa kasvussa oleva suo­ma­lai­nen per­hey­ri­tys, jonka toi­min­taan kuu­lu­vat ke­raa­mis­ten laat­to­jen ja luon­non­ki­vien maa­han­tuon­ti sekä myynti. Meillä on myös erikoisuutena oma luonnonkiviin ja laattoihin erikoistunut ABL-Leik­kaa­mo.

Palvelemme ammattilaisia ja yksityishenkilöitä, ja toimitilamme ovat Helsingin Siltamäessä, lähes 100-vuotiaassa kauniissa punatiilitehtaassa. Kotitalomme lisäksi meillä on myös kaksi ammattiasiakkaille suunnattua showroomia Tampereen ja Helsingin keskustassa. Vuosien varrella olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä 37:n ammattilaisen työyhteisöksi.

Yhteisiä arvojamme ovat ammattimaisuus, osaaminen ja välittäminen. Meille perheyritys tarkoittaa sitä, että kohtelemme asiakkaitamme kuin perheenjäseniä. Haluamme, että asiakkaamme onnistuvat työssään ja voivat luottaa siihen, että teemme aina parhaamm­e.

Me ajattelemme, että arvokkain osamme eivät ole laatat, joita valikoimissamme on tuhansia, vaan työntekijät, jotka osaavat poimia valikoimasta parhaat vaihtoehdot jokaiselle asiakkaalle.

 

Auki olevat työpaikat:

 

ABL-Laatat etsii sinua, rakennusalan myyntineuvottelija!Toi­men­ku­va 
Haemme keraamisten laattojen ja luonnonkivien myyntiin vahvistusta. Asiakkaanasi on niin ammattilaisia kuin yksityishenkilöitä. Myyntineuvottelijana vas­taat asiakkaiden palvelusta ja oikeiden tuotteiden löytymisestä valikoimistamme. Palvelet asiakkaita, myyt ja esittelet tuotteitamme sekä yritystämme. Ra­por­toit teh­tä­väs­sä­si myyntijohtajalle. Työ­paik­kasi si­jait­see Hel­sin­gin Sil­ta­mäes­sä.

 

Olet et­si­mäm­me hen­ki­lö, jos osaat toimia itsenäisesti ja sinulla on ko­ke­mus­ta rakennusalalta. Istut hyvin osaksi tiimiä etkä aja vain omaa etua, mutta osaat silti toimia itsenäisesti ja olet motivoitunut kehittymään. Olet myynnillinen ja sinulla on halu ja kyky oppia teknistä tietoa. Sinulla on kokemusta tai osaamista rakennusalalta ja kenties ennestään tietoa keraamisista laatoista. Edel­ly­täm­me si­nul­ta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Tar­joam­me si­nul­le
Myyntiedustajan tehtävässä pääset työs­ken­te­le­mään oma­toi­mi­ses­ti ja laadukkaiden tuotteiden parissa, apunasi on osaavaa henkilöstöä tukemassa. Työssä on hyvät mahdollisuudet kehittää itseään ja edetä. Tar­joam­me si­nul­le myös toi­men­ku­vaa­si vas­taa­van palkan, inspiroivan työyh­tei­sön ja va­ki­tui­sen paikan.


Työsi meillä voi alkaa heti. Lä­he­tät­hän ha­ke­muk­se­si pi­kai­ses­ti, täy­täm­me paikan heti so­pi­van ha­ki­jan löy­dyt­tyä. Liitä hakemuksesi mukaan CV ja palkkatoiveesi.

Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@tuocon.fi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Santeri Mäkelältä, santeri.makela@tuocon.fi / 040 5090884.

 

marika

Vapaa hakemus

Olemme aina kiinnostuneet kuulemaan huippuosaajista ja mahtavista tyypeistä! Oletko projektimyynnin rautainen ammattilainen tai ehkä käsityötaitoinen leikkaamoon sopiva artesaani? Yrityksestämme löytyy monenlaisia työpaikkoja. Jos koet perheyrityksemme juuri Sinulle sopivaksi, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää itsestäsi ja taidoistasi! Voit lähettää meille vapaan hakemuksen esimerkiksi sähköpostitse. Lähetä meille vapaa hakemus.