Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Meille töihin

Kuulemme sinusta mielellämme! Lähetä meille avoin hakemus tai hae avoinna olevaa työpaikkaa.

ABL-Laatat on vahvassa kasvussa oleva suo­ma­lai­nen per­hey­ri­tys, jonka toimintaan kuuluu ke­raa­mis­ten laat­to­jen ja luon­non­ki­vien maa­han­tuon­ti sekä myynti. ABL Leikkaamo on erikoistunut keraamisiin laattoihin ja luonnonkiviin, ja tunnemme näiden rakennusmateriaalien muotoiluominaisuudet jo vuosien kokemuksella.  

Rekry: Myymäläpäällikkö (hae 8.8. mennessä)

Laattamyymälässämme Helsingin Siltamäessä olisi nyt paikka sinulle, uusi myymäläpäällikkö! Haemme esihenkilökokemuksella varustettua myynnin ammattilaista, jolla on hyvä rakennusalan tuntemus sekä innostunut ja tavoitteellinen ote myyntityöhön. Työssä vaaditaan visuaalista silmää myymäläilmeen uudistamisissa sekä myynnillistä asennetta niin myymälässä kuin erilaisissa järjestettävissä tapahtumissa, kunhan tilanne sen sallii. Oma-aloitteisuus, rohkeus tekemiseen ja ulospäinsuuntautuneisuus ovat piirteitä, jotka sopivat tähän tehtävään mainiosti. 

Myymäläpäällikkönä roolisi on merkittävä myymälän arjessa sekä muutoksien läpiviennissä. Pääset vaikuttamaan tuleviin muutoksiin sekä samalla kehittämään yrityksen ja myymälän päivittäistä toimintaa niin myymäläpäivityksien kuin myyntimuutosten myötä. Myymäläpäällikkönä osallistut vahvasti myymälän asiakaspalveluun osana pientä ja ammattitaitoista tiimiäsi. Kiinnostuitko tehtävästä? Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 08.08.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätiedot rekrystä täältä.

LINKKI TYÖNHAKUUN: Myymäläpäällikkö

Meistä

Palvelemme ammattilaisia ja yksityishenkilöitä, ja toimitilamme ovat Helsingin Siltamäessä, 100-vuotiaassa kauniissa punatiilitehtaassa. Projektiasiakkaitamme palvelevat showroomit sijaitsevat Tampereen ja Helsingin keskustassa. Vuosien varrella olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä 40 ammattilaisen työyhteisöksi.  

Arvomme kiteytyvät näihin: haluamme, että asiakkaamme onnistuvat työssään ja voivat luottaa siihen, että teemme aina parhaamm­e – asiantuntijuus, alan ja tuotteiden tuntemus on meille tärkeää. Tärkeää on myös toistemme arvostus – meille perheyritys tarkoittaa sitä, että kohtelemme asiakkaitamme kuin perheenjäseniä. Me ajattelemme, että arvokkain osamme eivät ole laatat, joita valikoimissamme on tuhansia, vaan työntekijät, jotka osaavat ratkaista jokaisen asiakkaamme yksilölliset tarpeet. Meillä on palo löytää jatkuvasti uutta. Me uskallamme ottaa valikoimiimme tuotteita, joita kukaan ei vielä osaa kysyä. 

 

marika

Vapaa hakemus

Olemme aina kiinnostuneet kuulemaan huippuosaajista ja mahtavista tyypeistä! Oletko projektimyynnin rautainen ammattilainen tai ehkä käsityötaitoinen, ABL Leikkaamoon sopiva artesaani? Yrityksestämme löytyy monenlaisia työpaikkoja. Jos koet perheyrityksemme juuri sinulle sopivaksi, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää itsestäsi ja taidoistasi! Voit lähettää meille vapaan hakemuksen esimerkiksi sähköpostitse. Lähetä meille vapaa hakemus.