My Quote

Teemu ja Sirpa Selänteen Suomen kotiin valittiin keraamiset lattialaatat

Rakentaja ja remontoija, me olemme täällä työtaakkaasi helpottamassa: varaa suunnittelupalaveri ja teemme sinulle edullisen kokonaistarjouksen.

Laadukas puujäljitelmä laatta Life Oak

Moni koiraperhe valitsee helppohoitoiset, kestävät ja ajattoman ulkoasunsa säilyttävät keraamiset laatat kodin lattiamateriaaliksi – näin myös Selänteet, ja he ovat erittäin tyytyväisiä ABL-Laattojen Life Oak -lattialaattoihin. Perheen poikien mielestä keraamiset lattialankut päihittävät hienoudessaan Kalifornian kodin parketin.

Teemu ja Sirpa Selänteen Suomen kodin parkettilattiat alkoivat viime keväänä olla elinkaarensa päässä. Ne olivat palvelleet 16 vuotta hyvin, mutta kun lattioiden vaihto tuli ajankohtaiseksi, haluttiin kotiin aikaa, käyttöä ja koiraperheen arkea kestävä vaihtoehto.

Ratkaisu löytyi ABL-Laatoilta, ja lattiaan valittiin kodin alkuperäistä parkettia värimaailmaltaan mukaileva Life Oak Naturale 30x120cm. Laattaa asennettiin Kirkkonummen kodin lattiaan peräti 260 neliömetriä.

– Olemme kyllä olleet erittäin tyytyväisiä, lattiasta tuli todella hyvä. Käyttömukavuus, puhdistettavuus ja kestävyys olivat syitä, miksi päädyimme laattalattiaan, Sirpa ja Teemu kertovat.

Selänteillä on tälläkin hetkellä kolme koiraa – rottweiler, howawart ja tiibetinspanieli. Lattialämmitteisellä laattalattialla kelpaa tassutella niin ihmisten kuin koirakaverienkin. ABL-Laattojen oma tassutestaaja kävi kylässä Selänteillä. Lattiat saivat tassutestaajalta pisteet 5/5.

Samoihin aikoihin kun Suomen kotiin saatiin uudet puukuvioiset lattialaatat, myös Kalifornian kodin lattiat vaihdettiin. Sirpa kertoo, että perheen pojat ennättivät kesän jälkeen palata Yhdysvaltoihin ennen heitä, ja palaute oli selvä – kuulemma Suomen kodin uusi laattalattia oli hienompi kuin uunituore parketti Orange Countyssä!

5 syytä, miksi Selänteet ihastuivat keraamisiin lattialaattoihin

Käyttömukavuus

Life Oak -lattialaatoissa on puun tuntuma pinnassa, joten ne tuntuvat miellyttäviltä jalan alla eivätkä ole liukkaat. Lämpöisistä pinnoista pitävälle keraamiset lattialaatat yhdistettynä lattialämmitykseen ovat mukavinta, mitä voi kuvitella.

Puhdistettavuus

Lattialaattojen päivittäispuhdistus on helppoa, tiiviin ja lasitetun keraamisen pinnan saa puhtaaksi nopeasti ja tehokkaasti neutraalilla yleispuhdistusaineella. Keraamisen lattialaatan pinta on tiivis ja hygieeninen, eikä se ime itseensä likaa.

Kuva vieressä: Teemu ja Sirpa Selänteen kotiin valittiin keraamiset Life Oak -lankut ​koossa 30x120cm. Valmista pintaa syntyi nopeasti. 

Kestää elämää

Keraaminen laatta on ekologinen tuote. Se on luonnollisista ainesosista valmistettu ja kovissa lämpötiloissa tiiviiksi poltettu. Kestävä ja tiivis lattialaatta ei mene pilalle märkien tassujen alla, eikä juomakupista lentävät roiskeet haittaa. Sateisen lenkin tai lumihangessa kahlailun päälle ei haittaa, että lattialla tassutellaan, sillä se kuivuu nopeasti.

Helppo asentaa

Keraamiset puujäljitelmälaatat valittiin Selänteille koossa 30x120cm. Valmista pintaa syntyi nopeasti.

Kestää aikaa

Lattia ei muuta väriään eikä muotoaan aikojen saatossa. Se ei kellastu tai haalistu. Se kestää niin auringon paahteen kuin talven kylmyydenkin. Keraaminen lattialaatta on aikaa kestävä ratkaisu.