My Quote

Poiminnat 2017 – tutustu uutuuslaattoihin

Millaista laattaa etsit? Ota meidät avuksi! Valikoimistamme löydät tuotteet kaikille pinnoille kaupallisista projekteista suomalaisiin koteihin ja julkisivuista uimahalleihin.

ABL-Laatat on julkaissut Poiminnat vuosittain alkaen vuodesta 2017.

Keraamiset laatat ovat pitkäikäisiä, ekologisia ja kestäviä valintoja kodin, julkisten tilojen ja rakennuksien pintoihin. Yleisesti keraamisen laattapinnan käyttökunto tai toiminnallisuus ei ole rajattu ajallisesti muuhun kuin muodin ja oman maun muutoksiin.

Muutokset tyyleissä ja makuasioissa vaikuttavat myös keraamisten laattojen valmistukseen ja pakottavat alaa uusiutumaan ja
kehittymään jatkuvasti.

Teknologian kehitys on tuonut alalle yhä enemmän uusia vaihtoehtoja ja muuttanut keraamisten laattojen kokoa ja näköä sekä tuonut uusia ominaisuuksia kierrätyksestä itse puhdistuviin pintoihin.

Samaan aikaan kuitenkin on alettu myös arvostamaan keraamisten laattojen historiaa ja käsityöläisyyden leimaa. Teknologian kehityksestä huolimatta keraamisten laattojen takana on pysynyt aina sama periaate ja perusmateriaalit alusta asti.

Molemmat näistä suuntauksista näkyvät vahvasti valikoimassamme; yhä suuremmat keraamiset laatat ja printtiteknologia, jolla saadaan autenttisilta vaikuttavat kivi- ja puukuosit keraamisille laatoille sekä materiaalin tuntu ja rouheat, käsityöläisyyttä ja keramiikan historiaa arvostavat laatat.

Tästä esitteestä löydät omat nostomme tälle vuodelle laajasta valikoimastamme. Takasivuilta löydät myös lisätietoa esitteeseen nostetuista sarjoista. Olemme myös apunasi kaikissa kysymyksissäsi. Ammattilaispuolen asiakas – pyydä meiltä myös valitsemistasi tuotteista mallipalat sekä kansiot.